Can Jewish Israeli citizens over the age of 21 can legally sleep with their own parents?

Yes. Under Israeli Penal Law §351(b), penetrative sex by a parent with their child is criminal only if the younger party is under 21 (up to 16 years prison). Once both are 21+, consensual acts are not a criminal offense. No general adult incest ban exists.

[t.me/RussianBaZa](http://t.me/RussianBaZa)