** Чатові, перевірте, яким сайтам ви дозволили надсилати сповіщення**

Колись натиснули **«Дозволити» **— і тепер невідомий сайт надсилає «Ваш пристрій заражено», «Ви виграли» або інші підозрілі повідомлення.

** Що зробити?**
 відкрийте налаштування браузера → **Сповіщення / Notifications;**
 перегляньте сайти, яким дозволено їх надсилати;
 скасуйте дозвіл або заблокуйте сповіщення від незнайомих і непотрібних ресурсів;
 не переходьте за посиланнями в підозрілих сповіщеннях.

 Дозвіл на сповіщення **сам по собі не означає, що пристрій заражений**. Але ним можуть зловживати для реклами, фішингу та шахрайських повідомлень.

** Сайт не повинен мати постійний доступ до вашої уваги лише тому, що ви колись натиснули «Дозволити».**

[Telegram](https://t.me/+wXRpHruz8do1MThi) | [Viber](https://invite.viber.com/?g2=AQAFPrumO3ReWU%2FZftS%2B2lpUWhK4Jg8bPjgXDZPv0lSu2Ce%2BB6lHWon36pE9wV2N) | [Facebook](https://www.facebook.com/bramaonline) | [Instagram](https://www.instagram.com/brama_online) | [WhatsApp](https://whatsapp.com/channel/0029VaKuM6D6BIEfys0fWR3n) | [TikTok](https://www.tiktok.com/@brama_online) | [ЧатовіОнлайн](https://chatovi.online/)