**Google почав зливати особисті фотографії користувачів, завантажені в хмарне сховище. Тепер їх можуть використовувати для таргетованої реклами.**[**ㅤ**](https://t.me/+B4pfPhGZkLM4MGYy)


> **Вимкнути цю функцію можна за інструкцією:**
• Відкрийте Акаунт Google → Налаштування.
• Знайдіть розділ «Персоналізовані рекомендації» (Personalized Recommendations) та вимкніть його.
• Перейдіть до розділу «Персональний інтелект» (Personal Intelligence) і вимкніть доступ до Gmail, Google Photos та інших підключених застосунків.
• Перевірте «Історію пошукових сервісів» (Search Services History) і за потреби видаліть збережені дані.


Вимкнення застосунку не видаляє інформацію, яку Google уже зберіг раніше.

→[ Про Бізнес](https://t.me/+HAmFIuNjHlhlOWUy)