**Google може використовувати ваші особисті фото з хмарного сховища**

Компанія тепер дозволяє використовувати дані з **підключених сервісів** для персоналізації рекомендацій і реклами.

Щоб обмежити доступ, перевірте **налаштування облікового запису:**


> ▶Відкрийте Google Обліковий запис → Налаштування.
> 
> ▶Знайдіть розділ «Персоналізовані рекомендації» (Personalized Recommendations) і вимкніть його.
> 
> ▶Перейдіть до «Особистий інтелект» (Personal Intelligence) і вимкніть доступ до Gmail, Google Photos та інших підключених додатків.
> 
> ▶Перевірте «Історію пошукових сервісів» (Search Services History) і видаліть збережені дані, якщо потрібно.


Вимкнення доступу **не гарантує** видалення даних, які Google вже зберіг.

 [Свої Crypto](https://t.me/+9l6cLNCMTHs3ZDM8) |  [Bitunix](https://www.bitunix.com/register?vipCode=zACh)