Вимкнути цю функцію можна за інструкцією:
• Відкрийте Акаунт Google → Налаштування.
• Знайдіть розділ «Персоналізовані рекомендації» (Personalized Recommendations) та вимкніть його.
• Перейдіть до розділу «Персональний інтелект» (Personal Intelligence) і вимкніть доступ до Gmail, Google Photos та інших підключених застосунків.
• Перевірте «Історію пошукових сервісів» (Search Services History) і за потреби видаліть збережені дані.
Вимкнення застосунку не видаляє інформацію, яку Google уже зберіг раніше.
→ Про Бізнес